T.   01 43 00 810         E.   info@vavpotic.si
amtico

Amtico

ZASTOPANJE ANGLEŠKEGA PODJETJA AMTICO INTERNATIONAL

Zastopstvo za prodajo programa anleškega podjetja The Amtico International, Coventry, smo pred nekaj leti prevzeli od podjetja Adapt M d.o.o., iz Ljubljane. Ker smo v letih od 1997 dalje opravili praktično vse instalacije omenjenih programov (pritličje, 2. in 3. nadstropje trgovske hiše Maximarket, EMPORIUM Ljubljana, Dom upokojencev Tabor, Ljubljana...) in ker je bil angleški partner zadovoljen z našim delom, smo sklenili sodelovanje. Moramo priznati, da nam je zares v veselje in ponos zastopati in tržiti tako kvaliteno talno oblogo kot so proizvodi AMTICO.

Amtico International zastopamo v naslednjih programih:

- Coventry s programom Amtico PVC talne plošče,
- Amtico Marine program

AMTICO PVC talna obloga

Amtico talna obloga   Amtico talna obloga


AMTICO INTERNATIONAL že več kot štiridest let strankam širom sveta nudi rešitve s PVC talno oblogo, tako v komercialnem kot tudi stanovanjskem okolju. Amtico nudi obsežno kolekcijo vzorcev, ki v določenih okoljih nadomeščajo naravne materiale.

Preko 200 vzorcev, plošč različnih dimenzij in površinskih obdelav, bordure in motivi, nudijo kupcu res obsežno možnost, da za sebe ustvari unikaten design. Vsi designi so oblikovani v podjetju samem in sledijo trendom modernega interierja, tako po barvah kot designih. Digitalna fotografija in visoko razvita tehnologija tiskanja daje Amtico proizvodom povsem naraven videz.

Amtico proizvodi odlično nadomeščajo naravne materiale; montaža, čiščenje in vzdrževanje pa je enostavneje kot pri naravnih materialih. Pa še nakaj – “Amtico les” je veliko trši od večine naravnih lesov in je odporen na visoke pete, “Amtico kamen” je toplejši od naravnega in ni porozen.

Amtico PVC talne obloga je primerna za kakršnokoli trgovinsko okolje, tudi za najbolj prometno. Primerna je za pisarne, saj je odporna na kolesca stolov. Ravno tako pa so Amtico PVC talne plošče primerne za urejanje šol, vrtcev, letališč, bank, hotelov, restavracij, frizerskih salonov, zdravstvenih ustanov, ipd. Vzdrževanje PVC talnih plošč Amtico je hitro in enostavno.

Montaža Amtico proizvodov potrebuje minimalen čas priprave in polaganja. Lahko se polaga čez keramiko, kamen, teraco, parket. Za več informacij o AMTICO talni oblogi si oglejte spletno stran podjetja AMTICO INTERNATIONAL -
www.amtico.com