T.   01 43 00 810         E.   info@vavpotic.si
business-man

O nas

Podjetje Vavpotič je bilo ustanovljeno leta 1999 kot nadgradnja desetletnega dela samostojnega podjetnika Blaža Vavpotiča, z  Jesenic. Tapetniško dejavnost, ki jo je gojil kot samostojni podjetnik, je nadgradil z izkušnjami v polaganju PVC in tekstilnih talnih oblog ter svojo dejavnost z Gorenjske razširil na področje vse Slovenije.

Ker pri opravljanju svoje dejavnosti ni bil le polagalec, ampak v več primerih tudi svetovalec pri izbiri talne obloge, je navezal stike s slovenskimi dobavitelji talnih oblog in s tem posredno vzpostavil stik dobavitelj – kupec, istočasno pa zagotovil kvalitetno tehnično izvedbo.Tako se je skozi leta dela in pridobljenih izkušenj oblikovala današnja oblika dejavnosti podjetja Vavpotič d.o.o. in sicer:
  - v podjetju prisluhnemo željam in potrebam kupca po PVC ali tekstilni talni oblogi ali parketu,  na slovenskem trgu
    oziroma pri slovenskih dobaviteljih poiščemo talno oblogo, ki je po ceni in kvaliteti najbližje želeni ter
- zagotovimo kvalitetno in ažurno montažo izbrane PVC ali tekstilne talne obloge ali parketa

Podjetje pa poleg trženja talnih oblog domačih dobaviteljev na slovenskem trgu zastopa angleško podjetje Amtico International, Coventry, s prodajo in montažo njihovega programa. 

Strategija podjetja je pridobivanje pogodbenih strank, sodelovanje z arhitekti, projektivnimi ateljeji in gradbenimi podjetji, saj so izkušnje pokazale, da smo prav na tem področju lahko najbolj učinkoviti.